Dones Banner
protagonistes| glocal| tendències| comunicació| món| esports| violències| memòria| opinió cat | esp
Nota Legal

Aquest web i els dominis donesdigital.cat i donesdigital.com són propietat de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, d’ara endavant ADPC,  amb domicili a Rambla Catalunya, 10, 3r de Barcelona. Telèfons 934121111 i 93 4124656.

Condicions d’ús
Es consideren persones usuàries d’aquest espai web totes les que accedeixin als seus serveis i a aquesta informació. La condició de persona usuària comporta l’acceptació plena de les condicions establertes en aquests Avisos Legals.

Propietat intel•lectual i industrial
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, inclosos textos, imatges, arxius d’àudio, software, marques, logotips, combinacions de colors, serveis, programes, dades, estructura i disseny, pertanyen a l’ADPC o a tercers que n’han autoritzat l’ús. Queda prohibida la utilització amb finalitats comercials a benefici de terceres persones– incloses les compilacions o “press clipping” que no s’hagin concertat contractualment, així com qualsevol transformació o alteració. En el cas que L’ADPC autoritzi la utilització d’alguns d’aquests elements s’haurà d’esmentar expressament.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena (emmarcament o framing). En el cas que es creïn enllaços d’hipertext a alguna de les pàgines dedonesdigital.cat o donesdigital.com, l’usuari o usuària haurà de saber qui hi està entrant i haurà de poder veure aquesta adreça URL a la finestra del seu navegador.

Protecció de dades de caràcter personal
D’acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), les dades de caràcter personal que les persones usuàries aportin voluntàriament per mitjà dels formularis inclosos en aquest lloc passaran a ser  titularitat de l’ADPC. No seran cedides a altres empreses o persones sense el consentiment del o la titular.

Serà responsabilitat de la persona usuària qualsevol error, inconvenient o perjudici que es pugui crear en cas d’haver facilitat dades incorrectes o falses. També correspon a la persona usuària mantenir actualitzades les dades que hagi facilitat.

Per a l’exercici dels drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació de les dades facilitades, els seus titulars podran adreçar-se per qualsevol mitjà a l’ADPC.

Ús correcte del web
La persona usuària es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis del web d’acord amb la llei. No modificarà ni provocarà danys de cap tipus a les dades, els programes o els documents del web, ni introduirà cap classe de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic del web.

Aquest web permet als usuaris i usuàries opinar i informar a través del apartats definits a tal efecte. L’usuari o usuària es compromet a no difondre continguts antidemocràtics, racistes, xenòfobs, pornogràfics, d’exaltació de la violència o que atemptin contra els drets reconeguts i protegits per les lleis.

L’ADPC es reserva el dret a denegar o retirar l’accés als canals de participació del web, sense avís previ, a la persona usuària que incompleixi les normes incloses en aquests Avisos Legals.

Responsabilitats sobre els continguts i ús
Tot i que l’ADPC posa tots els mitjans tècnics i humans possibles per oferir un bon servei periodístic i tècnic, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada o contrastada. L’ADPC no es fa responsable d’aquells continguts procedents de persones, empreses o entitats alienes.

L’ADPC no pot garantir de manera absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus. No es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions telefòniques motivades per causes alienes a l'ADPC; tampoc es fa responsable dels retards o bloquejos en l’ús d’aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues en el sistema d’accés a Internet o en altres sistemes elèctrics; ni dels danys que puguin ser causats per terceres persones ni tampoc de qualsevol altra alteració que es pugui produir al programari o maquinari dels usuaris i usuàries.

L’ADPC declina tota responsabilitat sobre el contingut de pàgines externes propietat de tercers a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços facilitats al web. Així mateix, no serà responsable de qualsevol error, irregularitat o inexactitud en els continguts publicitaris que apareixen al web. En aquest sentit, la responsabilitat pertany únicament als anunciants o patrocinadors.

Resolució de conflictes
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i les condicions d’aquests Avisos Legals. Els conflictes derivats de l’ús d’aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat Espanyol i de Catalunya. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules.

Suspensió temporal de l’accessibilitat del web
L’ADPC es reserva el dret de suspendre temporalment i sense necessitat d’avís previ, l’accessibilitat del seu web per la necessitat eventual d’efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora, sense que això pugui suposar cap responsabilitat d l’ADPC.

Banner

Cerca avançada
Banner
 
 
 
Fes de corresponsal
Envia'ns una carta a la direcció
Butlletí de notícies
 
fem xarxa (pàgines amigues)
 
 
 
  FotoEl virus de la precarietat
3 de maig, Dia de la Llibertat de Premsa ... [+]
 
  Apoderament de les dones i lideratge durant la pandèmia
En el marc dels actes 8 de març ... [+]
 
  Reflexió crítica d'un jutge sobre la perspectiva de gènere en el procés penal
Dilluns 1 de març, a les 18h ... [+]
 
  20 universitats públiques organitzen coordinadament activitats de debat sobre treball sexual
Tindran lloc durant el curs 2019/2020 i l’acte a la UAB ... [+]
 
  Duoda presenta una nova edició del Màster en estudis de la diferència sexual
El programa de Màster s'inicia al gener de 2020 i finalitza ... [+]
 
 
© 2009 Associació de Dones Periodistes de Catalunya. Tots els drets reservats  |  Staff  |  Nota Legal  |  Qui Som