Las personas ganadoras son:
. Premi Margarita Rivière al rigor periodístic amb visió de gènere a Rosa María Mateo, administradora provisional única de RTVE. Ha rebut el guardó de mans de la filla de Margairta Rivière, Clara Cominges Rivière.
. Premi Bones Pràctiques de Comunicació no sexista per espais radiofònics que visibilitzen les dones en les seves múltiples facetes des d’una ràdio pública: programa Feminismes, dirigit per Marisol Soto Romero i presentat per Marisol Soto Romero i Olga Rodríguez a Ràdio 4, els dijous de deu a onze de la nit. I el programa Gente despierta, dirigit i presentat per Carles Mesa a Radio Nacional de España, de dimarts a divendres de dotze a tres de la matinada. Ha lliurat Núria Balada, presidenta de l'Institut Català de les Dones.

. Premi Bones Pràctiques de Comunicació no sexista per un programa innovador en el periodisme de dades i la verificació del Fact-Checking Network realitzat per dones des de la televisió: Ana Pastor, periodista que dirigeix i presenta el programa El Objetivo, els diumenges a la nit a La Sexta. Ha lliurat Neus Bonet, degana del Col.legi de Periodistes de Catalunya.
. Premi Bones Pràctiques de Comunicació no sexista per un moviment sorgit des de la televisió per denunciar la desigualtat salarial i la manipulació informativa tot reclamant uns continguts amb perspectiva de gènere: moviment @MujeresRTVE. Ha lliurat Isabel Serrano, membre de l'AMIC i coordinadora a Barcelona del diari 20 Minutos.
. Premi Bones Pràctiques de Comunicació no sexista per la qualitat en la recerca i la divulgació sobre la salut de les dones: Dra. Carme Valls Llobet, metgessa endocrina. Ha lliurat Lucía Artazcoz, directora de Promoció de la Salut
. Premi Bones Pràctiques de Comunicació no sexista per un activisme feminista a les xarxes: Ana Bernal-Triviño, activista a les xarxes i professora de la UOC. I la periodista Cristina Fallarás a través del hashtag #Cuéntalo. Ha lliurat Àgueda Bañón, directora de Comunicació de l'Ajuntament de Barcelona.
. Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista per la cració d'un personatge de còmic, des del qual es denuncia el masclisme i s’ofereixen idees per a l’empoderament femení: Raquel Córcoles, il•lustradora i creadora de Moderna de Pueblo. Ha lliurat Mavi Carrasco, presidenta de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya.
. Premi Bones Pràctiques de Comunicació no sexista per visibilitzar les dones de la música en les seves diverses facetes: exposició D’ONES (R)evolució de les dones en la música, comissariada per Helena Morén Alegret i organitzada per la Generalitat de Catalunya a partir d’una iniciativa del Grup Enderrock i amb el suport de l'Institut Català de les Dones. Ha lliurat Anna Calderó, representant del Caixaforum de Barcelona.
. Premi Bones Pràctiques de Comunicació no sexista per visiblitzar les esportistes als mitjans de comunicació: Gemma Herrero, periodista amb més de vint anys com a periodista esportiva. Ha lliurat Sergi Barrera, director en funcions de l'Ofina d'informació del Parlament Europeu a Barcelona
. El Premi Trajectòria Professional: a la periodista Carmen Sarmiento (Madrid, 1944), especialitzada en temes internacionals i socials, amb especial atenció a les dones. Ha lliurat Rosa María Calaf, periodista
. Tocs d'atenció a espais mediàtics, mitjans de comunicació o professionals del periodisme: El Hormiguero” de Pablo Motos a Antena 3 per comentaris masclistes i sexistes davant convidades al plató, i per al periodista José Ramón de la Morena del programa “El Transistor” d’Onda Cero pels comentaris masclistes i sexistes a esportistes com, per exemple, a la boxejadora campiona del món, Joana Pastrana. Cap dels premiats ha vingut a recollir el toc d'atenció.
Els Premis de Comunicació no sexista 2018 tindran com a guardó una fotografia de la fotògrafa Carme García Padrosa (Barcelona, 1915-2015), retratista d’escenes quotidianes del segle XX recuperada gràcies a la historiadora Isabel Segura, comissària de l’exposició “Des del terrat” que es va poder veure fa uns mesos a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.